Arctic Wolf lancerer Cyber Resilience Assessment 

Vores partner Arctic Wolf lancerer Arctic Wolf Cyber Resilience Assessment, et nyt værktøj til risikovurdering.

Vores partner Arctic Wolf har lanceret Arctic Wolf Cyber Resilience Assessment, et nyt risikovurderingsværktøj. Med det nye værktøj kan organisationer øge deres modstandsdygtighed og foretage en effektiv kortlægning i forhold til branchens standardrammer. Lanceringen af Arctic Wolf Cyber Resilience Assessment udvider Arctic Wolfs Security Journey – et skræddersyet program, der samler værktøjer og vurderinger for at hjælpe kunderne med at vurdere, afbøde og mitigere risici. 

Arctic Wolf Cyber Resilience Assessment er tilgængelig for alle Arctic Wolf-kunder og bygger på virksomhedens strategi om at hjælpe med at styrke organisationers sikkerhed gennem sin SOC-tjeneste

Vigtige funktioner: 

  • Kortlægning af industristandarder 
    • Arctic Wolf Industry Standard Framework Mapping er et værktøj, der hjælper organisationer med at navigere i og overholde forskellige industristandarder og regler for cybersikkerhed. 
    • Kunder kan nemt kortlægge deres sikkerhedsposition i forhold til deres foretrukne industristandardrammer, herunder NIST CSF 1.1, 2.0 og CIS Critical Security Controls v8, som giver et agnostisk, gennemsigtigt vurderingssystem, der ikke er afhængigt af risikovurderingsværktøjer. 
    • Ved hjælp af dette værktøj kan organisationer identificere deres nuværende sikkerhedsforanstaltninger og kravene i de relevante standarder. Det er afgørende for at forstå, hvilke områder der skal forbedres for at opnå compliance. 
    • Det giver omfattende rapporter og dokumentation, der kan bruges til interne revisioner, bestyrelsesrapportering og eksterne revisioner. 
  • Arctic Wolfs vurdering af forsikringsevne 
    • Cyber Resilience Assessment omfatter en integreret profilering af cybersikkerhed i forhold til forsikring. Værktøjet analyserer en virksomheds nuværende sikkerhedspraksis og identificerer sårbarheder, der kan udgøre en risiko for cyberangreb. 
    • Det hjælper virksomheden med at forstå, hvordan deres cybersikkerhedsstatus kan påvirke deres forsikringspræmier og forsikringsvilkår. En bedre sikkerhedsprofil kan ofte føre til lavere forsikringsomkostninger. 
    • Det hjælper virksomheder med at opfylde krav om overholdelse af relevante love og standarder, hvilket ofte er en forudsætning for at få en cyberforsikring. 
  • Dynamisk risikorangering og -prioritering 
    • I overensstemmelse med de individuelle sikkerhedselementer i hver industristandard skitserer og prioriterer værktøjet risikoområder til afhjælpning, så beslutningstagere kan budgettere og tildele ressourcer mere effektivt. 
    • Overvågning og analyse af din organisations sikkerhedsmiljø for at identificere og evaluere forskellige typer af risici. Dette omfatter trusler fra cyberangreb, systemsårbarheder og interne sikkerhedsbrud. 
    • På baggrund af analysen rangordner værktøjet risiciene efter alvorlighed og potentielle konsekvenser. Denne rangordning tager højde for faktorer som sandsynligheden for, at en risiko indtræffer, den potentielle indvirkning på virksomheden, og hvor sårbar organisationen er over for specifikke trusler. 

Den fulde pressemeddelelse fra Arctic Wolf, der annoncerer Cyber Resilience Assessment, kan findes her

Har du nogen spørgsmål?

Hvis du vil vide mere om Arctic Wolf, SOC-tjenester eller sikkerhedsløsninger, kan du kontakte vores sikkerhedseksperter.

Kontakt os direkte, eller send os en besked ved hjælp af formularen nedenfor.

Billede af Esben Dahl Nielsen.

Esben Dahl-Nielsen