Juniper Networks lancerer Wi-Fi 7 – den næste generation af trådløse netværk

Med stadigt stigende krav til enheder, applikationer og båndbredde har Juniper Networks nu lanceret Wi-Fi 7

Med stadigt stigende krav til enheder, applikationer og båndbredde har Juniper Networks nu lanceret Wi-Fi 7, en revolutionerende ny standard inden for trådløst netværk. Wi-Fi 7 (802.11be) sætter en ny milepæl for hastighed, lavere latency, udvidet rækkevidde og øget pålidelighed.  

Betydningen af Wi-Fi 7: En gamechanger for det moderne netværk  

Wi-Fi er blevet en vigtig del af hverdagen – det forventes at være lige så stabilt og pålideligt som elektricitet og vand. Wi-Fi 7 bygger på denne forventning og tilbyder betydelige forbedringer i forhold til sine forgængere. Med understøttelse af 320 MHz superbrede kanaler og 4K QAM-teknologi leverer Wi-Fi 7 langt større hastigheder og effektivitet end tidligere versioner.   

Det er især vigtigt for it-chefer og netværksarkitekter at forberede sig på denne nye generation. Selvom Wi-Fi 7 forventes at blive ratificeret i Q4 2024, forventes det ikke at blive udbredt før om flere år. Men netværksinfrastrukturen bør forberedes nu til at håndtere de voksende krav fra nye enheder og applikationer. 

Fordelene ved Wi-Fi 7 fra Juniper Networks  

Juniper Networks positionerer sig som førende inden for sikre, AI-drevne netværksløsninger, og deres Wi-Fi 7-portefølje er ingen undtagelse. Med lanceringen af den nye AP47-serie af access points giver Juniper nu virksomheder mulighed for at opnå optimal ydeevne med Wi-Fi 7. AP47 er specielt designet til at imødekomme behovene hos organisationer, der kræver hurtig, sikker og pålidelig trådløs forbindelse i miljøer med høj tæthed og stigende krav til mobilitet.  

Den nye AP47-serie er tri-band og har fire radioer med understøttelse af dual-5GHz- eller dual-6GHz-operationer og en dedikeret scanningsradio. Junipers avancerede AI-drevne Radio Resource Management (RRM) er skræddersyet til Wi-Fi 7 og bruger reinforcement learning til at automatisere optimeringen af kanaler og strømforbrug. Det sikrer optimal kapacitet og ydeevne, selv i krævende miljøer. Den har også dobbelt 10 gbps Ethernet til problemfri failover for både data og strøm.   

En anden stor fordel er AP47-seriens evne til at fungere som en konvergeret gateway for Wi-Fi, IT, OT og IoT med understøttelse af dobbelt Bluetooth LE og Ultra Wideband (UWB)-teknologi. Dette omfatter så vBLE og kommende understøttelse af Threads, Zigbee og Matter. Dette muliggør nøjagtige positioneringstjenester i realtid og nye applikationer inden for OT/IoT. 

 

Junipers produktportefølje med Wi-Fi 7: Skalerbarhed og bæredygtighed  

Sammen med de nye access points lancerer Juniper også switche som EX4400-48MXP og EX4400-48XP. Disse switches er designet til at modernisere kablede og trådløse infrastrukturer og understøtter højere strømforbrug på op til 90 W pr. port til enheder som Wi-Fi 7-adgangspunkter. Den AI-drevne, skybaserede arkitektur reducerer driftsomkostningerne og forbedrer i høj grad brugeroplevelsen.  

Derudover fokuserer Juniper på bæredygtighed gennem smart styring af strømforbruget. Den nye højeffektive EX-serie understøtter intelligente bygninger, hvor lysstyring og andre funktioner kan automatiseres og styres direkte fra switche, hvilket reducerer ineffektivitet og optimerer energiforbruget. 

Fremtiden med Junipers AI-drevne netværksløsninger  

Juniper Networks er blevet anerkendt som førende inden for AI-drevne netværksløsninger og sætter en ny standard for bruger- og enhedsoplevelser. Gennem AI-drevne værktøjer som Juniper Mist Wired Assurance, Wireless Assurance og Marvis™ Virtual Network Assistant kan IT-teams nemt administrere komplekse netværk, fra installation til daglig drift.  

Til Wi-Fi 7 tilbyder Juniper også Mist Access Assurance, som giver robuste sikkerhedsforanstaltninger til netværkskontrol for at sikre, at kun autoriserede enheder har adgang. Dette er afgørende i et netværk, der understøtter højere hastigheder og flere tilsluttede enheder, og sikrer, at følsomme oplysninger altid er beskyttet.  

Med Junipers produktportefølje, der nu understøtter Wi-Fi 7, har virksomheder adgang til den mest skalerbare og AI-drevne netværksløsning på markedet, der ikke kun opfylder nutidens krav, men også er klar til fremtidens udfordringer. 

Relevant indhold